"Нові види спорту закладам освіти! " Брав участь

Доданий
08.04.2021
Номер
30
Освіта

Проект спрямований на впровадження в освітній процес фізичної культури та спортивної діяльності закладів освіти, міста Бучі, а саме: ЗОШ №1, НВК №3, СЗОШ №5 та Української гімназії нових, цікавих видів спорту, які сприятимуть покращенню в учнів інтересу до занять фізичною культурою, збільшенню рухового режиму та сприятимуть зміцненню здоров'я молодого покоління.

Автор проєкту
Бюджет
245 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
м.Буча

Опис

Проблема

Недостатня рухова активність, відсутність мотивації щодо здорового способу життя та до занять фізичною культурою, низький рівень фізичного розвитку молодого покоління, вузьке спортивне направлення (впроваджуються тільки традиційні види спорту).

Мета проекту

Метою проекту є впровадження в освітній процес фізичної культури закладів освіти нових, нестандартних видів спорту (флорбол, корфбол, алтимат-фризбі), які здатні зацікавити учнівську молодь та покращити інтерес до занять фізичною культурою, що в свою чергу покращить рівень фізичного розвитку та здоров'я молодого покоління. Для ефективного впровадження Проекту необхідний сучасний спортивний інвентар.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Впровадження в освітній процес фізичної культури закладів освіти нових, сучасних видів спорту та нестандартного спортивного обладнання з залученням громадських спортивних організацій (Федерація Корфболу України, ДжуніорZ) сприятиме покращенню рухової активності, мотивації до здорового способу життя та зміцненню здоров'я. Спортивний інвентар буде переданий закладам загальної середньої освіти.

Цільова аудиторія проекту

Учні закладів загальної середньої освіти Бучанських ЗОШ №1, НВК №3, СЗОШ I-III ст. №5, Бучанської Української гімназії.

План заходів з реалізації проекту

Закупівля та доставка спортивного інвентарю, який буде поставлений на баланс закладів освіти.

Ключові показники оцінки результату проекту:

Масове залучення учнівської молоді до рухової активності, участі у змаганнях міського та обласного рівнів, участі вчителів фізичної культури у семінарах за участю всеукраїнських громадських спортивних федерацій, покращення мотивації до здорового способу життя та зміцнення здоров'я.

Локалізація проекту

Проект буде впроваджуватися в закладах освіти міста Бучі:
Бучанська ЗОШ I-III ст. №1, вул. Антонія Михайловського, 74,
Бучанський НВК I-III ст. №3, вул. Вокзальна, 46 а,
Бучанська СЗОШ I-III ст. №5, вул. Вокзальна 104,
Бучанська Українська гімназія, вул. Вишнева, 1.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ освіти