Спортивний майданчик Бучанської СЗОШ №5 Відхилений остаточно

Доданий
19.02.2018
Номер
5
Освіта

Будівництво спортивного майданчика на території Бучанської СЗОШ №5 передбачає створення комплексного спортивного майданчика з гумовим покриттям для занять фізичною культурою, баскетболом та волейболом учнів даного навчального закладу, а токож учнів закладів освіти, які відвідують секції ДЮСШ.

Автор проєкту
Бюджет
499 880 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Вокзальна, 104, Буча

Опис

Мета проекту

Cтворити комфортні умови учням навчального закладу, вихованцям ДЮСШ для занять фізичною культурою та спортом, покращення фізичного розвитку, зміцнення здоров’я та пропоганди здорового способу життя.

Проблема

Учням навчального закладу для оптимальної організації навчально-виховного процесу з фізичної культури, занять спортом на відкритому повітрі конче необхідний спортивний майданчик. Також у місті не вистачає спортивних споруд на свіжому повітрі для занять баскетболом та волейболом для секцій ДЮСШ, а також, для проведення різноманітних міських, обласних та всеукраїнських спортивних заходів. До того ж на території школи вже є необхідна основа з залитим асфальтом відповідних розмірів. Завдяки даному майданчику вдасться покращити фізичний розвиток учнівської молоді та популяризувати спорт у місті.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Побудувати на базі СЗОШ №5 сучасний комплексний майданчик з гумовим покриттям для занять фізичною культурою, баскетболом та волейболом для учнів даного навчального закладу та ДЮСШ, а також, для проведення різноманітних міських, обласних та всеукраїнських спортивних заходів.

Для кого цей проект

Для учнів школи та вихованців ДЮСШ

План заходів

1. Нанесення на асфальтову основу гумового покриття; 2. Нанесення баскетбольної та волейбольної розмітки; 3. Закріплення баскетбольних щитів

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Створення оптимальних умов для навчального виховного-процесу з фізичного виховання, для занять фізичною культурою та спортом для учнів школи та вихованців ДЮСШ; 2. Покращення фізичного розвитку, популяризація здорового способу життя, окремих видів спорту та спорту вцілому; 3. Проведення різноманітних спортивних заходів різного рівня; 4. Покращення спортивних результатів учнів та команд у спортивних заходах та змаганнях різного рівня.

Фотографії