Патріотичне виховання молоді Брав участь

Доданий
16.02.2018
Номер
4
Освіта

Проект спрямований на розробку та реалізацію комплексу військово-патріотичних та військово-спортивних заходів для масового залучення учнівської молоді та виховання у нього національно-патріотичного духу.

Автор проєкту
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Островського, 36, Буча

Опис

Мета проекту

Головною метою проекту є виховання фізично розвиненого, патріотично налаштованого молодого покоління шляхом проведення військово-патріотичних, військово-спортивних, туристичних заходів та походів. Для ефективного впровадження Проекту необхідне належне матеріально-технічне забезпечення.

Проблема

Недостатній фізичний розвиток, зменшення рухової активності та неготовність молодого покоління до служби в Збройних силах України

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Комплексна система реалізації військово-патріотичних та військово-спортивних заходів з залученням міських громадських організацій сприятиме фізичному розвитку та вихованню патріотизму у молодого покоління. Обладнання для проведення заходів буде передане Центру національно-патріотичного виховання та спортивної роботи.

Для кого цей проект

Учні закладів загальної середньої освіти

План заходів

Реалізація плану військово-патріотичних та військово-спортивних заходів (військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), військово-польові збори, військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України…), закупівля макетів військової зброї, спортивно-туристичного інвентарю та технічних засобів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Масове залучення учнівської молоді до участі у заходах, виховання національно-патріотичного духу та покращення фізичного розвитку, результативні виступи учнів та команд у військово-спортивних та військово-патріотичних заходах обласного та всеукраїнського рівнів.

Фотографії