Облаштування зупинки громадського транспорту в районі ЖК «Паркова Оселя" Брав участь

Доданий
28.02.2018
Номер
22
Дорожнє господарство

Облаштування зупинки громадського транспорту в сторону Києва в районі вул.Шевченка, 45 створить комфортні умови для мешканців даного району та гостей міста, які відвідують Бучанський міський парк.

Автор проєкту
Бюджет
110 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Шевченка, 45, Буча

Опис

Мета проекту

Створити зручні умови для мешканців та гостей м.Буча.
Забезпечити безпеку на дорозі, адже на даний час на вказаному відрізку вулиці Шевченка зупинка в напрямку міста існує, а зупинка в сторону Києва функціонує неофіційно, пішохідний перехід відсутній.

Проблема

Основою розвитку транспортної інфраструктури міста є забезпечення безпеки та надійності транспортних зв’язків, збільшення обсягів пасажирських перевезень. Згідно плану забудови міста Буча з введенням в експлуатацію будинків ЖК «Паркова Оселя» значно збільшується кількість мешканців даного району, які користуються послугами громадського транспорту у напрямку м.Києва. Також в даному районі по вул.Я.Мудрого проходить дорога у напрямку Бучанського міського парку, який відвідують гості міста. Найближча офіційно облаштована зупинка в напрямку Києва знаходиться напроти супермаркету «NOVUS» і потребує 10-15 хвилин часу. Крім цього, частина шляху пролягає по необлаштованій частині узбіччя Нового шосе (відтинок шляху між Баптистською церквою «Віфанія» та перехрестям Вокзальної та Нового шосе). Особливо незручним даний шлях стає в дощову та сніжну погоду

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Встановити зупинку громадського транспорту в районі вул.Шевченка,45 Облаштувати освітлений пішохідний перехід

Для кого цей проект

Мешканці та гості м.Буча

План заходів

Встановлення зупинки громадського транспорту Облаштування освітленого наземного пішохідного переходу

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні (підвищення комфорту)

Експертна оцінка