Молодь Бучі без шкідливих звичок Відхилений остаточно

Доданий
28.02.2018
Номер
21
Охорона здоров'я

Проект передбачає проведення заходів, що передбачають собою популяризацію здорового способу життя серед дітей шкільного віку та проведення тренінгів для учасників проекту, щоб надалі вони могли самі організувати подібні заходи.

Автор проєкту
Олег
Олег Батраченко
Бюджет
194 830 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Сформувати у школярів мотивацію вести здоровий спосіб життя та створити умови для подальшої ефективної роботи із дітьми у напрямку популяризації здорового способу життя та підготовки молодих лідерів для ефективної роботи з дітьми та молоддю.

Проблема

В сучасних умовах проблема стану фізичного, психічного здоров'я підростаючого покоління набуває особливої гостроти. Великі проблеми з здоров’ям можуть бути викликані через шкідливі звички. Більшість хвороб у дорослому віці є наслідком умов та способу життя в дитинстві та юності. Тому дуже важливо сьогодні донести до дітей міста Бучі, інформацію про негативний вплив шкідливих звичок на їхнє здоров’я і заохотити їх до здорового способу життя.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Завданя проекту є підготовка молодих лідерів серед числа студенів УГІ та учнів старших класів, які в процесі реалізації проекту отримають необхідні теоретичні та практичні навички для проведення ефективної роботи з дітьми у напрямку популяризації здорового способу життя. Кожен учасник тренінгів, зможе в майбутньому самостійно організовувати подібні заходи, що у свою чергу сприятиме покращенню рівня здоров’я суспільства в цілому.Також будуть написані і опубліковані методичні рекомендації щодо популяризації здорового способу життя серед дітей.

Для кого цей проект

Дітей та молоді.

План заходів

 проведення анкетування серед дітей на початку программи та в кінці;  популяризація здорового способу життя серед дітей шляхом проведення тематичних заходів та інтерактивно-розважалих програм та ігор для дітей та молоді;  написання і публікація методичних рекомендацій щодо роботи з дітьми у напрямку популяризації здорового способу життя;  підготовка молодих лідерів серед студенства, які в майбутньому будуть брати участь у проектах щодо популяризації здорового способу життя серед дітей шкільного віку.одів та інтерактивно-розважалих програм та ігор для дітей та молоді;  написання і публікація методичних рекомендацій щодо роботи з дітьми у напрямку популяризації здорового способу життя;  підготовка молодих лідерів серед студенства, які в майбутньому будуть брати участь у проектах щодо популяризації здорового способу життя серед дітей шкільного віку.

Ключові показники оцінки результату проекту

 збір інформації про ставлення дітей до шкідливих звичок;  профілактика шкідливих звичок у дітей;  зменшення кількості випадків зловживання дітьми алкоголю, наркотичних зассобів, тютюну (як показник анкетування в кінці программи, як саме змінилась думка дітей та молоді щодо поганих звичок, та їхнє особисте позитивне рішення щодо припинення вживання алкоголю, наркотичних зассобів, тютюну);