Доступна та якісна лабораторна діагностика в Ворзельській амбулаторії Брав участь

Доданий
14.04.2021
Номер
58
Охорона здоров'я

Ворзельська амбулаторія надає первинну медичну допомогу населенню селища. Матеріально-технічна база амбулаторії потребує оновлення.
Пропонуємо оснастити лабораторію сучасними апаратами для оперативного отримання результатів досліджень. Початковим рівнем досліджень є загальний аналіз крові та біохімічні дослідження. Пропонуємо закупити для лабораторії Гематологічний та Біохімічний аналізатори.

Автор проєкту
Бюджет
497 550 грн
Розрахунок бюджету
Район
смт.Ворзель
Адреса
вул. Європейська (Радянська), 4, смт Ворзель

Опис

Проблема

Протягом довгого часу Ворзельська амбулаторія знаходилася в підвішеному територіальному стані, пов’язаному з політичними і адміністративними питаннями. Практично не інвестувалися кошти в оновлення матеріально-технічної бази та створення належних умов надання медичної допомоги. Для того, щоб пройти обстеження, мешканцям селища доводилося їхати в Ірпінь або інші населені пункти. У 2021 році розпочався процес переходу амбулаторії в підпорядкування Бучанської ЦПМСД. Зараз ми, мешканці Ворзеля, можемо вплинути на те, щоб заклад був не лише відремонтований, але й почалося його оснащення сучасним медичним обладнанням.
Початковим рівнем досліджень є загальний аналіз крові та біохімічні дослідження. Закупівля спеціалізованих приладів для лабораторії, дозволить обслуговувати до 30 пацієнтів на день та отримувати результати оперативно, без потреби відправляти аналізи в інші лабораторії. Це, в свою чергу, допоможе лікарям вчасно поставити діагноз та призначити правильне лікування.

Мета проекту

Забезпечити Ворзельську амбулаторію сучасною діагностичною апаратурою для лабораторної діагностики, яка допоможе багатьом пацієнтам вчасно виявити захворювання, розпочати лікування та зберегти здоров’я і життя.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Пропонуємо придбати для потреб Ворзельської амбулаторії сучасне діагностичне обладнання:
- Біохімічний аналізатор. Цей прилад необхідний для сучасної лабораторії для проведення аналізу крові, що дозволяє виявити функціональний стан органів та систем організму людини.
- Гематологічний аналізатор. Прилад призначений для проведення кількісних обстежень клітин крові в клініко-діагностичних лабораторіях.
Сучасна апаратура прискорить процес обстеження. Для амбулаторії наявність такого обладнання стане конкурентною перевагою та дозволить развиватися як сучасний заклад. Своєчасна діагностика та лікування допоможе багатьом пацієнтам амбулаторії зберегти здоров’я та життя.

Цільова аудиторія проекту

Усі задекларовані мешканці селища Ворзель

План заходів з реалізації проекту

- Формулювання технічного завдання (до 1 місяця)
- Закупівлі обладнання (до 1 місяця)
- Передача обладнання амбулаторії, монтажні роботи та налаштування (до 1 місяця)

Ключові показники оцінки результату проекту:

- Позитивна динаміка виявлення патологій на ранніх стадіях
- Підвищення конкурентоздатності Ворзельської амбулаторії

Локалізація проекту

Ворзельська амбулаторія загальної практики сімейної медицини, що розташована за адресою смт. Ворзель, вул. Європейська 4.

Фотографії

Файли

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Відділ охорони здоров’я