СКЕЙТ ПАРК у Лісовій Бучі Брав участь

Доданий
13.04.2021
Номер
43
Спорт

Cпеціально обладнана спортивна площадка для тренувань в таких видах молодіжного спорту як скейтборд (skateboard), агресивні ролики (aggressive inline), велосипеди (ВМХ і MTB), самокати (scooter)... проведення змагань місцевого значення, показових виступів, майстер-класів, можливість прибрати молодь з архітектурних пам'яток, проїжджої частини доріг та інших не призначених для цього місцях.

Автор проєкту
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
м.Буча

Опис

Проблема

Відсутність на мікрорайоні жодного спеціально обладнаного спортивного майданчика для тренувань в таких видах молодіжного спорту як скейтборд (skateboard), агресивні ролики (aggressive inline), велосипеди (ВМХ і MTB), самокати (scooter) та інших, які відносяться до екстремальних. В зв'язку з чим багато хто з молоді обирає для себе розваги пов’язані з алкоголем та іншими шкідливими звичками або просто не займається ніякими фізичними вправами, що на національному рівні, призводить до формування втрачених поколінь з серйозними проблемами зі здоров’ям.

Мета проекту

Популяризація та залучення молоді до здорового способу життя, прагнення досягати всіляких результатів і покращувати свій рівень майстерності;
Можливість надати молоді спеціально обладнану спортивну площадку для тренувань замість архітектурних пам'яток, проїжджої частини доріг та інших не призначених для цього місць, що є травматичним і небезпечним для життя самих спортсменів та людей, що знаходяться поряд.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Розмістити сучасний багатофункціональний скейт-парк в межах/біля території ЗОШ № 3 м.Буча для молоді з перспективою розвитку нових зон. Крім того, скейт-парк стане додатковим об’єком соціалізації, де його відвідувачі зможуть знайомитись та спілкуватись на цікаві для них теми, знаходити нових друзів та змагаючись один з одним, розвиватися.

Цільова аудиторія проекту

молодь віком від 10 до 21 років

План заходів з реалізації проекту

Підготовка та бетонування майданчика площею 14 м х 25 м; виготовлення та монтаж скейт-парку, який включає в себе різні за розмірами квотерпайпи, бенк, флайбокс, фанбокс, грайндбокси і рейл; виконання всіх технічних умов вказаних в технічному завданні проекту (файл додається): фанерно-дерев’яний каркас фігур з композитним верхнім шаром; водостійка ламінована фанера європейского стандарту EN 13986 і т.д. згідно файла

Ключові показники оцінки результату проекту:

Ключовим показником оцінки результату проекту є соціальний: збільшення рівня охоплення дітей та молоді спортом.

Локалізація проекту

м.Буча, вул.Назарія Яремчука

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Відділ молоді та спорту