Бучанська освіта Відхилений остаточно

Доданий
22.02.2018
Номер
8
Освіта

Створення у місті Буча експозиції щодо висвітлення організаційної, навчальної, науково-дослідницької діяльності у навчальних закладах міста, інноваційної освіти, прогресивних методів і форм навчання.

Автор проєкту
Володимир
Володимир Сугоняк
Бюджет
193 780 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Інститутська, 14, Буча

Опис

Мета проекту

Розвиток належної мотивації до навчання серед місцевого населення та забезпеченню провідного рівня освіти в начальних закладах.

Проблема

В Україні гостро відбувається проблема посилання мотивації населення і в першу чергу, молоді, до здобуття освіти. Буча є прогресивним містом, в якому проблему посилення мотивації населення до освіти можливо і потрібно вирішити у першу чергу.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Для вирішення проблеми пропонується :  Створити експозицію про історію, стан та перспективи розвитку освіти в м.Буча  Висвітлення передових технологій освітньої діяльності та навчання  Підвищити мотивацію до освіти та навчання серед населення

Для кого цей проект

Цей проект корисного спрямування для учнів і студентів, вихователів, вчителів та викладачів, адмістративного персоналу навчальних закладів, населення, підприємств і установ міста Буча та регіону територіальних громад сіл Гаврилівка та тарасівщина, Гаврилівської сільської ради, Вишгородського району, сіл Синяк, Воронівка, Раківка, Червоне , Синяківської сільської ради, Вишгородського району сіл Блиставиця та Луб’янка, Бородянського району, селищем міського типу Ворзель Київської області, селом Мироцке, Києво-Святошинського району, Київської області.

План заходів

Реалізація проекту включає: - підготовку приміщення для встановлення інформаційних експонатів з метою проведення експозиції; - збір інформації;

Ключові показники оцінки результату проекту

Рівень відвідувань експозиції фахівцями та населенням.

Фотографії