Мобільний центр позашкільної роботи Відхилений остаточно

Доданий
21.02.2018
Номер
7
Освіта

Мобільний центр створений для проведення в ньому позашкільної роботи для учнів шкіл та вихованців ДНЗ м.Буча. Це буде перший у місті мобільний центр, який може приймати у себе дітей різного віку, також наш центр може міняти локацію в межах міста, тим самим створюючи сприятливі умови для дітей.

Автор проєкту
Олексій
Олексій Нечитайло
Бюджет
497 780 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити дітям сприятливі умови для здобуття позашкільної освіти, її популяризації, зміцнення здоров'я та формування здорового способу життя молоді шкільного віку та бучанців.

Проблема

На сьогодняшний день місто Буча стрімко розвивається, населення зростає (дітей стає більше). Таким чином, даний центр дозволить втамувати потребу дітей (школярів/вихованців ДНЗ) у позашкільній освіті. Проводити лекції та семінари. Створення мобільного дитячого центру дасть можливість частково вирішити проблему нестачі місць в дитячих закладах освіти. Діти, які не відвідують дошкільні заклади зможуть набути дошкільну освіту в групах короткотривалого перебування та відвідувати різноманітні гуртки. Один такий центр задіє понад 150 дітей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

На сьогодняшній день у США та Европі використовуються сучасні та швидкісні технології – модульні системи. Ця технологія використовується навіть при будівництві дитячих закладів, що само за себе говорить про її безпечність та екологічність. Будівництво такого центру займе всього декілька тижнів, відповідно потреба міста вирішується максимально швидко. Збірка модуля на місці займає не багато часу, в середньому за один-два дні.

Для кого цей проект

Даний проект орієнтований для дітей, що навчаються у ДНЗ, та учнів шкіл м.Буча.

План заходів

1.Виділення місця для встановлення центру. 2. Проведення підготовчих робіт. 3. Монтаж мобільного центру на підготовлену ділянку. 4. Підключення центру до необхідних комунікацій. 5. Отримання дозвільних документів на введення в експлуатацію центру. 6. Введення в експлуатацію

Ключові показники оцінки результату проекту

соціальні

Фотографії