Сучасний освітянський Арт-простір Реалізований

Доданий
20.02.2018
Номер
6
Освіта

Створення інноваційно-мультифункціонального простору для забезпечення доступності та комфортності сучасних умов навчання; розкриття творчих здібностей, розвитку талантів кожної дитини; адаптація і соціалізація дітей з особливими освітніми потребами; організація спілкування учнів, педагогів, батьків та громадськості.

Автор проєкту
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Вокзальна, 46А, Буча

Опис

Мета проекту

• проведення міських освітянських заходів, відкритих уроків з можливістю відео трансляції;
• проведення зустрічей з відомими особистостями, випускниками школи, іноземними та українськими партнерами як у очному, так і дистанційному форматі;
• проведення відеоконференцій у режимі реального часу;
• використання простору як коворкінгу для самостійної роботи учнів та гостей школи.

Проблема

В зв язку з усвідомленням потреби в новітніх формах навчання учнів школи, успішної участі дітей з особливими освітніми потребами у житті суспільства, роботи вчителів, проведення змістовного дозвілля дітей закладу, необхідна модернізація багатофункціонального приміщення (актова зала) з сучасним звуковим обладнанням та відео апаратурою, в якому проходитимуть як масові заходи (конференції, семінари, круглі столи для учнів та вчителів, олімпіади, батьківські збори тощо), так і уроки, майстер-класи, гуртки та індивідуальні заняття з учнями. Створення учнівської радіостудії як естетично-виховного осередку, який відіграватиме значну роль у створенні позитивного світосприйняття усіх дітей закладу.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Арт-простір передбачає належним створення комфортних зон для колективної й індивідуальної роботи, для проведення масових та святкових заходів і навчання, який матиме сучасну акустичну складову, оновлене освітлення, рухомий механізм відкриття куліс та необхідне обладнання для радіовузла.

Для кого цей проект

Для учнів, вчителів, батьків, громадськості

План заходів

1. Забезпечення умов створення інформаційно-розважального простору. 2. Підготовка проектно-кошторисної документації, проведення ремонтних, електро-монтажних робіт, встановлення обладнання.

Ключові показники оцінки результату проекту

Даний проект допоможе залучати громадськість та молодь до активного і цікавого життя, успішного навчання, реалізації власних креативних проектів; сприятиме соціалізації дітей з особливими освітніми потребами та можливості спілкуватись.

Фотографії