Створення у місті Буча облаштованих вигульних майданчиків для собак. Відхилений остаточно

Доданий
28.02.2018
Номер
32
Навколишнє середовище

Проект на предмет створення кількох вигульних майданчиків для собак. Огороджена територія , облаштована тренажерами для занять та розваг домашніх тварин. Це місце зосередження власників собак , також буде гарною платформою для просвітницької роботи що до правил утримання і виховання собак у місті. Майданчик має бути облаштований смітниками і стендами для розміщення тематичної інформації.

Автор проєкту
Олена
Олена Терентьєва
Бюджет
261 020 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Пушкінська, 3, Буча

Опис

Мета проекту

Створення майданчиків для вигулу собак суттєво поліпшить якість життя населення, яке є власниками собак, а також підвищить рівень чистоти в загальних місцях відпочинку мешканців Бучі . Таке нововведення зробить місто ще більш привабливим для життя , містом з європейськими стандартами і відношенням до домашніх тварин.
В цьому проекті йде мова про створення одного вигульного майданчику для собак, який розділений на дві частини : для маленьких і для великих собак.
На далі мі пропонуємо створення таких майданчиків у кожному районі міста.
Це місце зосередження власників собак , також буде гарною площадкою для просвітницької роботи що до правил утримання і виховання собак у місті. Майданчик має бути облаштований смітниками , і стендами для розміщення тематичної інформації.

Проблема

Буча- місто для затишного сімейного життя. Кожна родина в місті- має домашніх тварин, кожна друга- має собаку. Безліч сімей приділяють багато часу прогулянкам зі своїми домашніми улюбленцями. Під час цих прогулянок перетинаються інтереси власників собак і родин з маленькими дітьми, обидві категорії населення надають перевагу прогулянкам у паркових зонах. Родини з маленькими дітьми відчувають дискомфорт від перебування поруч з собакою без мотузка, але і власники тварин ( які мають ті ж права проживання в місті) не мають інших варіантів проведення часу на свіжому повітрі зі своїми домашніми улюбленцями. Це питання може вирішити створення в кожному районі міста вигульного майданчика для собак. Такі майданчики, що будуть облаштовані для занять і розваг з тваринами стануть місцем зустрічей господарів собак, дадуть можливість тренувати та вигулювати своїх тварин на обгородженій території, не створюючи незручностей для родин з маленькими дітьми.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Ми пропонуємо створити обгороджені вигульні майданчики для домашніх собак на прилеглій території до парку «Чорнобиля». На разі ця (конкретна) територія вздовж вулиці Пушкінська, використовується мешканцями Бучі для вигулу собак. Пропонуємо огородити територію 40 на 80м, розділити її на дві частини : 30 на 40м і 50 на 40м. Таким чином мі створимо два майданчики, один для маленьких собак, інший для великих. Периметр цієї ділянки має бути залитий бетоннім фундаментом, також мають стояти бетонні колони на відстані 5-10м одна від одної, периметр має бути обтягнутий металевою сіткою і бути в висоту не менше 2х метрів. На вході на майданчики створюються (так звані) тамбури, які попередять самовільний вихід тварини за територію при випадковому відчиненні хвіртки. На майданчику мають знаходиться спеціальні тренажери для навчання собак. Майданчик має бути облаштований смітниками і стендами для розміщення тематичної інформації. На стендах буде розміщена інформація для власників тварин, що до

Для кого цей проект

Цей проект буде дуже корисний для всіх груп населення міста, тому що більшість родин незалежно від статусу і рівня матеріального достатку має домашнього улюбленця- собаку.

План заходів

- Розчищення території - Заливка фундаменту - Встановлення колон - Натяжка сітки - Закріплення хвіртки - Створення і установка тренажерів - Встановлення смітників - Виготовлення і встановлення стендів - Дизайн і друг інформаційних банерів - (при можливості) встановлення освітлення

Ключові показники оцінки результату проекту

Цей проект матиме соціально- екологічні позитивні результати: - Підніме наше місто ще на один щабель вище до стандартів життя європейських міст! - підвищить рівень комфортного життя власників собак, а також людей які собак не мають - Знизить рівень конфліктів між цими двома категоріями населення - знизить рівень потенційної небезпеки від знаходження з тваринами без повідця в місцях загального відпочинку - підвищить рівень чистоти в місцях загального відпочинку

Фотографії