Сучасний скейт-парк Брав участь

Доданий
16.02.2018
Номер
3
Спорт

Проект по облаштуванню в м. Буча сучасного скейт-парку, що буде задовольняти наявний та майбутній попит на активне дозвілля та вуличні види спорту

Автор проєкту
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Буча

Опис

Мета проекту

Мета проекту:
- задоволення постійно зростаючого попиту на даний вид дозвілля та спорту з точки зору якісної інфраструктури
- популяризація спорту та ідеології активного та здорового образу життя серед населення та молоді

Проблема

Існуючий у Бучі єдиний скейт-парк (більше в регіоні їх немає взагалі) не задовольняє реальний попит, т.я. не відповідає ні якості, ні потребам, і не є зручним: • непродумані та прості з технічної точки зору фігури, що дозволяють робити лише базові елементи. • недостатня кількість типів фігур, що не задовольняють реального попиту. • неякісний технічний стан - через використання бакелітової фанери як основного покриття, срок якісної служби якої становить лише близько 1го сезону. • віддаленість наявних парків від центральної частини міста, житлових масивів та маршрутів громадського транспорту. Через наведені вище причини люди віддають перевагу використанню міської інфраструктури для заняття цим хоббі, пошкоджуючи покртиття площ, інженерні системи та малі архітектурні форми, у яких зовсім інше призначення.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Проект включає в себе облаштування зони скейт-парку фігурами різного типу (5 шт), що повністю покривають різноманіття фігур основних дисциплін: парк та стріт. Проект оптимізований під різні види пристосувань для занять цими видами спорту: скейти, різні типи велосипедів, самокати та скейти, та розрахований на різний рівень підготовки та навиків.

Для кого цей проект

Основні групи населення – молодь різного віку, інші активні жителі. Активне використання (безпосередньо катання) або пасивне (споглядання за тими, хто катається)

План заходів

- Розробка індивідуальної конструкторської документації за рекомендаціями професіоналів цього виду спорту та любителів, - Виготовлення та закупка всіх необхідних елементів виробів - Монтаж виробів, авторський нагляд, послуги з додаткового захисту готових конструкцій від дії вологи

Ключові показники оцінки результату проекту

- створення нової зеленої паркової зони та зони відпочинку поруч з центральною частиною міста, - популяризація ідеології активного та спортивного способу життя, - задоволення постійно зростаючого попиту на даний вид дозвілля та спорту, - відчутний маркетинговий ефект з точки зору популярності міста та позиціонування як міста для якісного та комфортного життя, - можливість виховання спортсменів професійного рівня, що будуть представляти Бучу та країну у різних змаганнях.

Фотографії