Молодіжний центр «YQ» Відхилений остаточно

Доданий
25.02.2018
Номер
11
Культура та туризм

Молодіжний центр «Youthquake»:
• єдине місце для навчання, роботи (коворкінг, бібліотека та комп’ютерний клас: проведення лекцій, майстер-класів, зустрічей, презентація виробів українських брендів) та відпочинку (музичні вечори, кіноперегляди, туризм);
• простір для спілкування, генерації ідей, пошуку натхнення і самореалізації;
• можливість співпраці молоді з представниками бізнесу та владою.

Автор проєкту
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Енергетиків, Буча

Опис

Мета проекту

Проект покликаний заохотити і залучити молодь до активної діяльності в межах рідного міста, сприяти її інтелектуальному, моральному, духовному і фізичному розвитку, забезпечити можливості для реалізації творчого потенціалу, створити умови для зайнятості у вільний час.

Проблема

Основну проблему вбачаємо в ситуації, яка характеризується використанням потенціалу молоді за межами свого міста у зв’язку з відсутністю єдиного простору, який би акумулював у собі різноманітні можливості для самореалізації молоді; в якому б юнаки та дівчата мали змогу втілювати будь-які ідеї, пов’язані з освітою, культурою і туризмом, отримувати цінний досвід і використовувати свій час на власне благо і благо свого міста.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Реалізація даного проекту дозволить поєднати різні напрямки в межах одного простору, що дозволить залучити і об’єднати молодь із різними запитами та напрямками діяльності. У результаті – молодь активізується і направить вектор свого руху в напрямок розвитку саме рідного міста. Крім того, Молодіжний центр «Youthquake» стане вирішенням проблеми нераціонального використання часу і потенціалу молоді, оскільки пропонуватиме нові та цікаві можливості для проведення дозвілля.

Для кого цей проект

Молодь міста, молодіжні громадські організації, ініціативні групи.

План заходів

1) Пошук приміщення і його переоблаштування; 2) закупівля необхідних меблів та обладнання; 3) підготовка детального плану роботи (заходів); 4) відкриття. Впродовж першого року ми: об’єднаємо роботу ініціативних груп і волонтерів; проведемо кількадесят заходів, серед яких: 1) літературні та музичні вечори; 2) тематичні ярмарки й вечірки; 3) кіноперегляди; 4) вечори, що приурочені до пам’ятних дат; 5) курси лекцій із літературної майстерності; 6) зустрічі з досвідченими туристами і засновниками відомих брендів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Залучення більшої кількості молоді до громадського життя міста; підвищення використання потенціалу молоді в місті, а не за його межами; покращення іміджу міста через проведення багатьох різноманітних публічних заходів.

Фотографії