Дитячий ігровий майданчик в районі Склозаводу Відхилений остаточно

Доданий
23.02.2018
Номер
10
Комунальне господарство

Встановлення ігрового майданчика для дітей різного віку, з метою забезпечення здорового,комфортного та активного дозвілля.

Автор проєкту
Ірина
Ірина Паясь
Бюджет
197 120 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Склозаводська, 12, Буча

Опис

Мета проекту

Створити комфортні умови здорового та активного дозвілля для дітей різного віку. Створення дітям безпечних умов перебування на свіжому повітрі, для зміцнення їх організмів, правильного фізичного розвитку, а також для соціалізації дітей в колективі їх одноліток.

Проблема

В районі Склозоводу мешкає багато сімей з дітьми різного віку, які потребують комфортних умов для їх дозвілля. Мешканці подбали про квітники та зелені насадження. Побудова спортивно-ігрового майданчика повинна замінити занедбаний колишній стадіон в місце де батьки мають змогу розвивати та оздоровлювати майбутнє покоління. В цьому районі ігрові майданчики в аварійному стані, а також знаходяться поряд з проїжджими частинами, що загрожує життю наших дітей.

Пропоноване рішення, щодо розв’язування проблеми і його обґрунтування

Встановлення спортивно-ігрового майданчика з безпечним обладнанням всесезонного використання .Створення належних та безпечних умов для проведення часу дітей та їх батьків.

Для кого цей проект

Проект розрахований на дітей різного віку

План заходів

Головними заходами з реалізації проекту є: - демонтаж старого,аварійного обладнання стадіону; - підготовчі роботи до встановлення дитячого майданчику; - доставка та монтажні роботи з установки дитячого майданчику; - озеленення; -освітлення;

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні. Створення умов розвитку соціальної поведінки дітей. Їх фізичного та активного розвитку.

Фотографії